Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Västerbotten Slöjdare söker boende i Umeå med någorlunda omnejd  (läst 223 gånger)

Storslöjd

  • Inlägg: 1
  • Slöjdare, skålvästgöte, byggnadsvårdare.
    • Jämtland
    • Storslöjd
Västerbotten Slöjdare söker boende i Umeå med någorlunda omnejd
« skrivet: 27 jan-22 kl 19:30 »
Hejsan,

Då jag kommer börja jobba med ett utvecklingsprojekt på Västerbottens Museum söker jag nu boende i Umeå med någorlunda omnejd. Allt är av intresse då det börjar bli lite brådis, lägenhet som fisig liten stuga. Enkla behov, van vid att bo spartansk, med det sagt är el och rinnande vatten ett behov.

Kulturhantverkare/slöjdare till yrket. Både som lönearbete för en verktygstillverkare såväl som genom min egna verksamhet med produktion av bruksföremål, kurser, föredrag och byggnadsvårdsuppdrag. Jag kommer ursprungligen från lilla Tidaholm i Västra Götaland, men har flängt runt en del i landet och arbetat på träbitar i olika storlekar. Finner mig sedan något år i Stockholm för andra gången och jag måste säga att jag är bra less storstaden. Vet inte riktigt vad det finns att förtälja mer om mig själv. Utöver slöjdandet är jag tämligen tråkig, rökfri, djurfri, och gör inte mycket väsen av mig. Jag har dock en tendens att spåna ner en del.

Allt gott,
Daniel

Storslojd@gmail.com
0707510551

« Senast ändrad: 27 jan-22 kl 20:29 av Storslöjd »


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

84 gäster, 0 användare

* Forum

* Om tidningen Åter- Köpte numret främst för att jag tänker lära mig spinna, men förutom det fanns mycket annat intressant, som skötsel av naturbetesmarker och hoppfulla nybörjarbrev!
/Johanna W

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser