Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Västmanland Säljes ev. bytes  (läst 334 gånger)

stjärnfors230

  • Inlägg: 76
Västmanland Säljes ev. bytes
« skrivet: 14 jun-21 kl 16:59 »
Se även bostad sökes!
Av hälsoskäl kan jag ej längre använda mitt tiny house. Ca. 15 kvm på plintgrund. Stor friköpt skogstomt på 4200 kvm. Anslutet till elnätet. Djupborrad brunn med vintervatten, ej indraget. Utedass. Ingen eldstad. På avstånd finns ett fåtal trevliga och hjälpsamma grannar. som dessutom gillar att odla. Stugan ligger i Västerfärnebo i Svartådalen med utsikt över fågelskyddsområde och ett rikt djurliv. Service och busslinjer finns i två närbelägna byar 6 respektive 8 kilometer bort på bra cykelvägar. Städer man kan pendla till (kräver dock bil) är Uppsala, Sala, Avesta, Fagersta, Ludvika, Västerås, Köping och Enköping.
seat5582@gmail.com eller 070-210 84 74 (helst SMS)
Per


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

78 gäster, 1 användare
Oskari

* Forum

* Om tidningen Åter- Snubblade över tidningen på biblioteket häromdagen. Blev kvar till stängning och lånade till slut hem sista årgången. Så intressant läsning!
Både jag och min man har saknat en tidning med "mer djup" och mindre gloss. Kul att lära sig mer om intressanta, nödvändiga ämnen.
Även om tidningen är fin...
/Jeanette

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser