Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Livskamrat  (läst 649 gånger)

PLund

  • Inlägg: 2
    • -
Livskamrat
« skrivet: 15 apr-21 kl 01:30 »
Hej på er.
Lugn, trygg och jordnära 51årig man söker kvinna.

Jag bor på en gård i Dalarna, där jag försöker livnära mig på att bruka jord och skog.
Jag har alltid gillat självförsörjning och odlar grönsaker, frukt och bär för husbehov. Tycker om att laga saker istället för att köpa nytt, och spara skrot för eventuellt framtida behov.

Hur "alternativ" är jag då?
Jag har el, vatten och avlopp osv. Men någonstans djupt där  inne bor det en lite mer hardcore alternativare också, och när "han" kommer upp till ytan är det off grid som gäller. Bort från konsumtionssamhället, bort från makthavare och big tech som tycks vilja kontrollera våra liv allt mer.

Skriv en fråga om du vill veta mer. Berätta lite om dig själv. Kanske hittar vi varandra.

Frid och lycka!

Soluppgång

  • Inlägg: 1
    • Uppland
SV: Livskamrat
« Svar #1 skrivet: 16 apr-21 kl 08:11 »
Hej!
Jag är en kvinna på 57 år som är arbetsökande, vilket är väldigt tufft på dagens arbetsmarknad. Tidigare jobbade jag inom äldreomsorg men jag stod inte ut längre och sade upp mig... Så jag tycker det vore perfekt att ev. hjälpa till på din gård, om personkemin skulle stämma. Jag hade en tuff uppväxt, vilket tyvärr har satt sina spår både på gott och ont.

Särskilt i dessa tider under den rådande "covid-19 agendan" och utbyggnaden av 5 G master, vore det underbart att få flytta ut på landet. Jag är i möjligaste mån vegan, eftersom jag tror på den kosten rent hälsomässigt främst, men även miljömässigt. Jag är andra generationens vegetarian.
Om ovanstående rader inbjuder till fortsatt kontakt kommer jag gärna och hälsar på dig. Var bor du?

Hälsningar Rosie 

PLund

  • Inlägg: 2
    • -
SV: Livskamrat
« Svar #2 skrivet: 17 apr-21 kl 20:26 »
Hej, soluppgång och andra som eventuellt läser här.

Jag kanske borde förtydliga vad det är jag söker.
Jag skulle vilja uppleva attraktion och kärlek som utvecklas till en djup relation, någon att leva livet tillsammans med.
Det skulle jag tro att kan ta lite tid, särskilt om man ska göra det mestadels på distans. Jag är inte beredd att kasta mig in i något på vinst och förlust.
Jag är inte ute efter arbetskraft, även om det vore önskvärt att en framtida partner delar mitt intresse för odling och självförsörjning.

Mvh PLund


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

394 gäster, 8 användare
Efwa, Kôllere, Bokesliden, Ett svart får, Esterman, Be, Garaban, carlos

* Forum

* Om tidningen Åter- Tycker det verkar vara en mycket innehållsrik tidskrift. Användbara tips och råd för den nyfikne och för de som vill utveckla sitt bruk med hand och hjärta. Tack!!
/Märit Newberg

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser