Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Gästrikland Hus/torp/gård att hyra av odlings och friluftsintresserad familj  (läst 243 gånger)

Flärso

  • Inlägg: 39
  • Sådan man, sådan häst...
    • Ångermanland
Gästrikland Hus/torp/gård att hyra av odlings och friluftsintresserad familj
« skrivet: 20 jan-21 kl 11:46 »
Vi är en familj på två vuxna och barn i åldrarna 11 och 13 år som söker ett hus  inom pendlingsavstånd från Gävle, då äldsta barnet fått skolplats där. Med oss har vi en underbar irländsk setter, så det behöver vara ok att ha hund i huset. Hästarna pausar vi, har även erfarenhet av nötkreatur, om handtag skulle behövas.
Vi har en liten gård i Ångermanland, men rör oss söderut pga skolsituationen och blir sannolikt kvar om allting fungerar. Därför söker vi ett ställe att hyra i sex till tolv månader och kan vara intresserade av att köpa i det långa loppet.
Vi är en händig familj med lite olika intressen, odling, speciellt kålväxter, gamla grödor, hästbruk, friluftsliv, vandring, långfärdskridsko, skidor på alla ledder, slöjd och hantverk, gamla traktorer, teckna/måla, uppfinningar m.m.
Allmänna kommunikationer med buss och tåg in till Gävle inom rimligt avstånd, och skola för den yngre i närheten underlättar.
En odlings- och naturintresserad man besatt av kålodling och all tids teknik, med förkärlek för långfärdskridskor och telemark


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

313 gäster, 5 användare (2 dolda)
per.martinsson, Prillis, Mattias

* Forum

* Om tidningen ÅterSå glad att jag hittade denna tidning och det är lite som julafton varje gång den kommer i brevlådan
/Mathilda Oja

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser