Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Värmland Småbruk sökes och köpes  (läst 179 gånger)

Ako

  • Inlägg: 1
Värmland Småbruk sökes och köpes
« skrivet: 22 nov-20 kl 17:56 »
Hej

Vi är en familj på fyra som planerar att vända hemåt till Värmland innan äldste sonen börjar förskoleklass till hösten. Vi söker ett småbruk om ca 2-10 ha med möjlighet för odling och djurhållning för husbehov. Egen skog och jakträtt är också någor som finns på önskelistan. Vi har själva växt upp på småbruk och önskar komma tillbaks till rötterna efter allt för många år i Göteborg. Familjen har ett stort intresse i landskapsvård, permakultur(jag är landskapsarkitekt), viltvård och bebyggelse med historia. Sökområdet är inom pendelavstånd till Karlstad, då vi till viss del behöver lönearbeta.

Inför vår flytt är det heller inte fel att skapa kontakter med likasinnade i trakten, så hör gärna av er och dela era erfarenheter kring bygderna och dess möjligheter!


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

314 gäster, 9 användare (1 dolda)
alternaiv, DennisCA, Pullarius, Ett svart får, Johanna Felt, per.martinsson, Mattias, eribi

* Forum

* Om tidningen Åter- Det här är tidningar som jag kommer hålla reda på och spara på samma ställe, de fungerar som en uppslagsbok!
/Lovisa

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser