Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Stockholm, Slöjdare/byggnadsvårdare söker boende  (läst 110 gånger)

Storslöjd

  • Inlägg: 2
  • Slöjdare, skålvästgöte, byggnadsvårdare.
    • Jämtland
    • Storslöjd
Stockholm, Slöjdare/byggnadsvårdare söker boende
« skrivet: 16 nov-20 kl 17:56 »
Sur men snäll slöjdare jagar någorlunda febrilt efter bostad i huvudstaden med omnejd. Söker något eget över vintern, men gärna även på längre sikt.

Har synnerligen sparsmakade krav. Jag gillar att bo smått, tycker rinnande vatten och el är fett, eldningsmöjligheter likaså, börjar vrida på mig om det tar mer än 1 timme att ta mig in till stora människobyn då jag jobbar i Vasastan och har verkstad i Åkeshov. Drömmen vore ett litet fritidshus som ingen orkar/kan rå om, men även en liten lägenhet är av intresse i dessa kniviga tider.

Är van vid att bo i skruttiga hus och kan tänka mig att hålla efter och upprusta bostaden inom vissa gränser, det här med att bo i en dragig byggarbetsplats har jag gjort en gång för mycket. Med det sagt har jag inte utrymme att vara allt för kräsen och det mesta är intressant till rätt pris och/eller förutsättningar.

Nås på daniel.o.j.lundberg@gmail.com eller 0707510551


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Verkar vara en mycket användbar tidning!
/Marcus

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser