Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Västergötland Enkelt boende ca 45 min från Göteborg SÖKES  (läst 142 gånger)

Samuel Linddskog

  • Inlägg: 3
    • Västergötland
Västergötland Enkelt boende ca 45 min från Göteborg SÖKES
« skrivet: 20 okt-20 kl 22:31 »

Mitt lantishjärta längtar tillbaka hem till bygden!

Har du ett enklare boende inte alltför långt från Göteborg? Jag har starka ben och inget emot att cykla till buss eller tåg, men vill inte pendla halva dagen till jobbet som jag älskar, så jag vill helst bo inom 45 min pendlingsavstånd från staden. Jag kräver inte mycket av mitt boende - utedass och vedeldat är inga problem, men jag vill gärna ha el och internet (mobilt funkar ju också). Varmvatten är ett plus. Det är viktigt för mig att kunna bo utan insyn. Jag gillar att läsa böcker, lära mig att göra nya saker med händerna, bjuda hem vänner på middag, umgås med hundar och odling.
Min maxhyra är 3500kr/mån (beroende på vad det kostar att pendla från boendet). Har du ett litet torp eller torpruin till salu för ca 700'000 är det också intressant.

Skicka ett PM, vettja!


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Att jag läst samtliga gamla nummer som fanns att få tag på för utlåning av denna tidning säger väl en hel del om vad jag tycker om den. En del av dem har jag lånat flera gånger. Jag älskar tidningen! Den är idérik, hoppingivande, livsbejakande, inspirerande och informativ och får mig att sjuda av iver och verksamhetslust. Jag kommer att köpa gamla nummer några i taget och nu är det verkligen dags att starta en prenumeration!
/Anneli

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser