Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Västmanland Bo med mig  (läst 1100 gånger)

MagiaNaturalis

  • Inlägg: 19
    • Västmanland
Västmanland Bo med mig
« skrivet: 30 jul-20 kl 17:34 »
Jag har ett hus som ligger mellan Kopparberg och Lindesberg. Det finns plats för 1-2 personer till, antingen på övervåningen eller i en vinterbonad friggebod intill huvudbyggnaden. Friggeboden är under renovering. Där kommer det att finnas en kokvrå när det är klart, dock utan indraget vatten, men med litet kylskåp och liten spis. Jag behöver dock hjälp med att färdigställa så det vore bra om du kan hjälpa till med detta. Dusch och tvättmöjligheter finns i huvudbyggnaden.

Tomten är på över 6000 kvadratmeter så det finns gott om utrymme att odla. Hälften av detta är åker som i dagsläget inte odlas, men slås en gång om året av en bonde. En del har jag tänkt göra skogsträdgård av, men där finns också möjlighet att odla grönsaker och annat.

Huset värms upp med luftvärmepump, men kompletteras med vedeldning i köksspis. Väljer du att bo på övervåningen så hjälps vi åt med att hämta in ved.

Det finns möjlighet att få hyresreduktion om du hjälper till med gräsklippning eller annat jag kan behöva få hjälp med.

Trevliga husdjur är välkomna. Du skall vara rökfri och inte ha någon form av missbruk.

Det finns fiber/wi-fi i huset. Räckvidden är dock begränsad, men ska gå att åtgärda med signalförstärkare.

Det finns en busshållplats inom 5 minuters promenadavstånd. Bussen går cirka 9 gånger om dagen vardagar och 4 gånger på helger, men det är tal om att busslinjen ska läggas ner, (vilket jag verkligen hoppas de inte gör). Till närmaste ort med matbutik, pizzeria, vårdcentral, skola och bibliotek är det lite drygt 6 km. Drygt 8 km bort finns ytterligare en matbutik.

Badsjö finns cirka 2-3 km bort, men det finns också möjlighet att kallbada i trädgårdens badkar heta dagar. Skogen med bär och svamp finns tätt intill.

Hyra för att bo i friggeboden tänkte jag ta 2700 för och väljer man övervåningen blir det 2200. I detta ingår el, värme, sophämtning, vatten, internet samt tillgång till kök, vardagsrum, toa, dusch och tvätt.

Jag hoppas på en trevlig bogemenskap med god kommunikation och roliga projekt, antingen gemensamt eller var för sig.

metsalainen

  • Inlägg: 6
    • Västerbotten
SV: Bo med mig
« Svar #1 skrivet: 29 okt-20 kl 11:32 »
Hej Magia,

jeg har lyst att bo en stund antigen  på övervåningen eller i friggeboden för 2200 kroner per måned.jeg så på google.map hvor ligger Lindesberg. Det er faktisk inte langt från platsen jeg oppholder meg nettopp nå Jeg ka hjelpe med gressklipping eller andre ting. jeg har erfaring med permakultur, ekologisk ödling…...jeg er veldig jordnaer och praktisk menneske. Jeg tycker om håndverk
Jeg er også musikker och låtskriver. :)
Jag hoppas også å en trevlig bogemenskap med god kommunikation och roliga prosjekt, antigen gemensamt eller var för sig:)
Beste hilsen,Sonja

Miper

  • Inlägg: 2
SV: Bo med mig
« Svar #2 skrivet: 13 nov-20 kl 18:04 »
Hej.

Tyckte detta lät väldigt intressant då jag letar efter ett lantligt kollektivt boende för mej och min hund.
Skulle gärna vilja veta mer samt komma på besök :)
Du får gärna maila mej. miaperakyla9@gmail.com


Mvh Mia


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

443 gäster, 4 användare
Rosentorp, kincop, Emma Wahlberg, per.martinsson

* Forum

* Om tidningen Åter- Fantastisk tidning, börjat prenumerera nu xoxo
/Robbin

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser