Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Bohuslän Ett rejält fruntimmer sökes  (läst 585 gånger)

Ett svart får

  • Inlägg: 8395
    • Bohuslän
Bohuslän Ett rejält fruntimmer sökes
« skrivet: 07 jun-20 kl 00:32 »
Jag letar efter en tjej som inte är normal. Någon som vill leva ett stilla, enkelt liv på landet, utan en massa dyra grejer att visa upp på fejsbok för att impa på kompisarna. Ett liv där man jobbar max halvtid och kan ägna mera tid åt att leva. Kanske på sikt inget förvärvsarbete alls, utan kanske sälja något man tillverkar, kombinerat med en youtubekanal? Eller något helt annat, det finns så mycket roligt att göra med sitt liv.
Jag är 39 år och lever ett enkelt liv nära naturen, i en liten stuga i skogen. Jag har inga djur men skulle vilja ha i framtiden. Förutom naturvård tycker jag om att snickra och bygga saker, historia och egentligen allt som är gammalt och över huvud taget hantverk och skapande. Helt ointresserad av nya mobiltelefoner, TV-kändisar och allt annat som folk lever för numera. Känns som att utvecklingen bara går längre och längre ifrån vad jag tycker är bra.
De kvinnor som dras till mig är ofta veganer, hbtq-fantaster, multi-kulti och så vidare, men det krävs något rejälare för att trivas med mig. En riktig, gammaldags raggarbrud kanske? Förstås ingen karriärskvinna, men det framgick väl. I övrigt har jag inte mycket föreställningar om hur du skall vara. Åldersmässigt, jag hoppas på barn i framtiden så det är väl bra om du har åtminstone några fruktsamma år kvar.

Jo, jag vet att det kryllar av män som är som mig, men man måste ju försöka ge sig in i konkurrensen. Hade varit skönt att slippa leta kvinna i thailand, som alla andra ensamma män på landet.

Om någon är intresserad så skicka ett PM. Ni övriga kan smäda mina naiva försök här i tråden, det tål jag  :)

Vasa

  • Inlägg: 90
    • -
SV: Ett rejält fruntimmer sökes
« Svar #1 skrivet: 29 jun-20 kl 21:39 »
Mina objektiva iakttagelser om den här killen är följande; (Observera att varken jag eller han är rövslickare och absolut inte varandras röv, snarare tvärtom då vi har haft spända diskussioner oss i mellan här i forumet)

Trodde aldrig att killen bara är 39 år, han lät som en veteran dvs mycket kunskaper i sig och dessutom en mogen världsvan inställning. Undrar hur mogen han kan vara när han är 60 plussare! 

Killen har levt ett enkelt lite av ett minimalist livsstil med fötterna på jorden så här långt i sitt liv men ändå har haft en heltids inkomst= en hel del pengar som bli kvar på kontot varje månad och det har pågått så nu i många år, tydligen äger han sina ägodelar och inte banken. Allt tyder på att ekonomisk trygghet bara är förnamnet här.

Killen rör sig ute i skogen i ur och skur med en röjsåg i handen bland annat; det tyder på att killen är stark i kroppen och ihärdig.

Killen är faktisk blond.

En kunnig, händig, stark, stenrik, jordnära, blond kille med en mogen världsvan inställning söker en fru!

Vad väntar ni på tjejer?                 

Ett svart får

  • Inlägg: 8395
    • Bohuslän
SV: Ett rejält fruntimmer sökes
« Svar #2 skrivet: 29 jun-20 kl 22:07 »
Vet inte om jag någonsin nämnt att jag är blond men jo, det stämmer. Tror dock inte det är någon fördel, kvinnor verkar inte vara speciellt intresserade av blonda män. Går inte att jämföra med intresset för blonda kvinnor. Tror det ses som en ganska feminin egenskap faktiskt.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Så mysig, inspirerande och härlig tidning! Sätter igång en känsla av att allt är möjligt. Vill bli självhushållare nu! I framtiden ska vi ha våran gård och Jag längtar så! Livet kan vara bra underbart och det är värt att kämpa för sin dröm så vi kan leva på riktigt. Inte i samhällets ekorrhjul utan ta tillvara på livet till fullo.
/ Linda

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser