Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Östergötland Kvinnan (som kanske finns) sökes  (läst 458 gånger)

Torparsjäl

  • Inlägg: 6
    • Östergötland
Östergötland Kvinnan (som kanske finns) sökes
« skrivet: 19 feb-20 kl 13:02 »
En skapande jordvandrare i manligt format, tillika tänkare och kännare av rang, söker sin kvinnliga hälft.
Även om chansen känns tämligen liten att just hon med faktisk och erforderlig mognad, inre balans och stabilitet, ödmjukhet, kommunikativ förmåga, mod i såväl blottad styrka som sårbarhet och inte minst tillit befinner sig just här, så vill jag ändå ej avfärda att möjligheten må finnas.
Jag är 35+ och väntar mig att hon befinner sig inom relativt närliggande spann, plus eller minus några år är mig mindre väsentligt.

På den geografiska kartan finner man mig i södra Östergötland, och jag ser mig i dagsläget inte flyttbar utanför länets östra halva då jag har ett barn boende hos mig på deltid, som jag givetvis fortsatt ämnar ha bibehållen närhet till. Vis av erfarenhet så tror jag ej på distansrelationer i någon långsiktig mening, så hon bör på sikt vara flyttbar om inte redan bo inom rimlig närhet.

Till min lekamen sett är jag att betrakta som normalbyggd och vittnar nog någorlunda om att bära någon slags kroppslig omsorg, eller att ha lyckats undvikt total försummelse åtminstone. Dock längtar min själs boning efter "naturlig träning" genom trädgårdsarbete, vedhantering och snickrande för att nämna något. Man finner alltså inte mig på ett gym, så heller ej i några idrottssammanhang.
Trots att ämnet utseende ofta anses som platt och ytligt (med viss rätt), så tänker jag i sammanhanget ändå inte låtsas som att det är obetydligt. Den fysiska attraktionen är intet av mindre vikt än den mentala och själsliga, även om de sistnämnda visst har sin övervägande betydelse i det långa loppet. Med andra ord så har hon ett yttre att vilja delge i mån av att hon dyker upp, och så med delad uppfattning i den saken.

Till mitt inre sett är jag av en omsorgsfull, lyssnande och på flera vis seende sort, även ansedd som väldigt lugn och uppskattar det enkla i upplevelser och varande. Har en förmåga att finna det stora i det lilla. Anser att fysisk och mental närhet är lika viktigt att såväl få som ge. Är hemfallen åt inre utveckling och inte minst i andlig åskådan. Finner utlopp, syre och kraft i det kreativa och hänger mig åt främst måleri bland flera uttrycksformer. Lockas av djupare diskussioner och delade tankar, men har för den delen alltid nära till humorn som kan anses vara allvarets granne. Skattar ömsesidighet och jämlik balans högt i relationer, där samförstånd är själva nyckelordet.

Beträffande politisk positionering så är jag självbedömt placerad i en slags mittfåra, där pendeln kan röra sig åt endera hållet beroende på vad för sakfrågor det gäller.


Jag lever mitt liv i lägenhet idag, vilket ju inte är drömmen, men är tacksam för mitt hem i vidare strävan efter att finna mitt längtans torp.
Finns hon som kan relatera till allt av ovanstående med lust och vilja i den möjliga chansen att dela både vägen hem och längtans plats med mig? -I så fall, välkommen att ta kontakt!
« Senast ändrad: 19 feb-20 kl 21:51 av Torparsjäl »


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Det här är tidningar som jag kommer hålla reda på och spara på samma ställe, de fungerar som en uppslagsbok!
/Lovisa

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser