Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Östergötland Söker jobb Norrköping  (läst 218 gånger)

Linnea123

  • Inlägg: 2
    • Östergötland
Östergötland Söker jobb Norrköping
« skrivet: 06 nov-19 kl 19:11 »
Hej! Jag heter Linnea och är 22 år bosatt i Norrköping. Jag söker omgående efter nytt jobb, och undrar om det finns någon som har behov, eller möjligtvis känner någon som anställer här omkring Norrköping.
Jag kan tänka mig att arbeta med det mesta som har med natur/gård/djurhållning att göra. Jag är snabblärd och tycker om fysiskt arbete. Arbetstider spelar ingen större roll, jag arbetar både dag och natt, helg som vardag. minst 60%, gärna heltid! Mer utförligt personlig brev och CV finns om intresse skulle finnas.
B-körkort finns!

Med vänlig hälsning
Linnea


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

66 gäster, 2 användare
statustrött, Oskari

* Forum

* Om tidningen Åter- Precis som flera andra skriver så är det här en tidning som aldrig tycks bli inaktuell. Det senaste numret är precis lika intressant som det som kom för flera år sen. Att varje nummer har ett sorts register på baksidan som ger en snabb överblick av vad tidigare nummer sedan många år tillbaka har handlat om, gör det lätt att hitta precis vad man vill läsa om just nu.

Har man läs-svårigheter kan man dock ha lite invändning mot det lilla typsnittet och den täta texten, speciellt annonserna och baksidorna med extra liten text mot en flerfärgad bakgrundsbild.
/Jennifer

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser