Tipsa på plocksidan i nästa Åter!
Goda nyheter, smarta självhushållarknep och roliga händelser.
Maila petter@alternativ.nu Gärna med bild.
Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Jämtland Två kattflickor söker nytt hem  (läst 81 gånger)

skogsgläntan

  • Inlägg: 2
    • Jämtland
Jämtland Två kattflickor söker nytt hem
« skrivet: 15 aug-19 kl 14:20 »
Hej! Vi är två kattflickor på 16 månader som söker nytt hem, gärna ute på landet där vi kan fortsätta och jaga möss och flugor.  Vi vill kunna gå ut, men också ha tillgång till att få komma in i värmen och sova.
Vi är ID-märkta, vaccinerade, avmaskade och naturligtvis rumsrena.

Eftersom vi varit tillsammans från födseln söker vi ett långvarigt hem som kan ta emot oss båda två. Där vi får all den kärlek, uppmärksamhet och lek som vi behöver.

Med oss följer ett större klös och klätterträd, ett mindre klösträd, kattbädd, transportbur, matskålar, leksaker och kattlåda.

Hör av er med ett PM och berätta för matte vem ni är och varför just ni vill ta hand om oss! Vi är väldigt söta :D  en av oss är helvit, den andra är grå och vit.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Supernöjd med den nya tidningen! Ska fixa ny betalning nu så vi har täckt upp det kommande året, ser fram emot att bygga upp ett litet bibliotek av tidningarna. :) Och maken är ivrig att få testa på ölbryggandet som finns med i senaste numret.. :P
/Maria Örni

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser