Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Bohuslän Gård uthyres Orust  (läst 183 gånger)

Lodjur

  • Inlägg: 8
  • Att leva enkelt är att sporra kreativiteten!
    • Bohuslän
Bohuslän Gård uthyres Orust
« skrivet: 08 jul-19 kl 16:37 »
8 hektar mark med tillgång till lada och hönshus. Ni får gärna ha hästar och lamm och getter och kor och åsnor och höns och ankor och vad ni vill men inga djur inne i huset! Har varit med om alldeles för många icke rumsrena så kallade sällskapsdjur.

Vedspis och luftvärmepump, djupborrad brunn med bra vatten, trädgård med massor av bär.

Krav på att hyresgästen ser till att marken och trädgården inte växer igen samt att eventuella nödvändiga reparationer på hus och övriga byggnader rapporteras till mig så fort som möjligt så att de kan åtgärdas.

10 000 kr per månad, exklusive el.

0708999462 för mer information och bilder.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

236 gäster, 6 användare (1 dolda)
sayerbýr, addebadde, Viwi, morris matte, Klasb

* Forum

* Om tidningen Åter- Precis som flera andra skriver så är det här en tidning som aldrig tycks bli inaktuell. Det senaste numret är precis lika intressant som det som kom för flera år sen. Att varje nummer har ett sorts register på baksidan som ger en snabb överblick av vad tidigare nummer sedan många år tillbaka har handlat om, gör det lätt att hitta precis vad man vill läsa om just nu.

Har man läs-svårigheter kan man dock ha lite invändning mot det lilla typsnittet och den täta texten, speciellt annonserna och baksidorna med extra liten text mot en flerfärgad bakgrundsbild.
/Jennifer

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser