Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Vill någon ha en kvarn?  (läst 309 gånger)

Festivalen

  • Inlägg: 1
    • Uppland
Vill någon ha en kvarn?
« skrivet: 23 apr-19 kl 21:27 »
Hej, vi köpte en gård med mycket invetarie. Bland annat en kvarn och en siktare, ungefär 1.5x1x2 meter stora styck. Vi har ingen användning för dom men tänkte att någon här kanske är intresserad? Dom kan hämtas gratis i Östhammar! Om någon är intresserad så kan jag göra en ansträngning att ta lite bättre kort :)

Tobias Nilsson

  • Inlägg: 1
SV: Vill någon ha en kvarn?
« Svar #1 skrivet: 26 apr-19 kl 14:28 »
Hej! Vi bedriver naturvårdsverksamhet med bl.a. småskalig odling av äldre sorters spannmål och caféverksamhet, allt utan vinstintresse. Kvarn och siktmaskin låter superintressant, vi söker också efter tröskverk, tork och rens m.m..

Kan du kontakta mig?

Hälsningar
Tobias Nilsson, Norrtälje Naturcentrum


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

307 gäster, 7 användare
Utpost, Karlsdotter, Rassemouse, Cianmillan, Morgi, Håkan B, Linnea H

* Forum

* Om tidningen Åter- Precis som flera andra skriver så är det här en tidning som aldrig tycks bli inaktuell. Det senaste numret är precis lika intressant som det som kom för flera år sen. Att varje nummer har ett sorts register på baksidan som ger en snabb överblick av vad tidigare nummer sedan många år tillbaka har handlat om, gör det lätt att hitta precis vad man vill läsa om just nu.

Har man läs-svårigheter kan man dock ha lite invändning mot det lilla typsnittet och den täta texten, speciellt annonserna och baksidorna med extra liten text mot en flerfärgad bakgrundsbild.
/Jennifer

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser