Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Dalarna ( sjuksköterska o utbild. höstskötare ) söker vagnplats nära Falun i utbyte!  (läst 156 gånger)

G01kur_Kisel

  • Inlägg: 22
    • Uppland
Hej!


Mitt namn är Lukas Grochowski och jag söker en vagnplats åt en tjej som önskar bo så nära Falun som möjligt, men gärna lantigt. Helst inom 30 minuter med bil.


Hon ska bygga ett Tiny House i sommar och det är jag som ska bygga det men hon letar plats att kunna ha det på. Hon är skötsam och med ordnad ekonomi, jobbar som fast anställd sjuksköterska. Hon är uppvuxen på en gård med djur och är utbildad hästskötare med många års erfarenhet och skulle därför gärna ta emot lite sysslor att göra i utbyte mot att få någonstans att ställa sitt Tiny house.

Om det låter intressant så hör gärna av er antingen här eller direkt till henne.
Emma: 070 292 50 90
rischka.gulliver@yahoo.com

Alla förslag och tips är välkomna!
Tack!

Mvh Lukas Grochowski


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

218 gäster, 6 användare
Naturliv, antlina, torpjens, hsd, lasseplysch, Permission

* Forum

* Om tidningen Åter- Var väldigt intressant att läsa om vinterskörd. Så blir att försöka sig på det iår. Även mitt intresse för permakultur har väckts och jag hoppas på att det kommer fler artiklar om detta ämne och hur man kan starta upp det hemma.
/Sanna J

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser