Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Västmanland Boende i norra Örebro län  (läst 232 gånger)

MagiaNaturalis

  • Inlägg: 8
    • Västmanland
    • Magia Naturalis
Västmanland Boende i norra Örebro län
« skrivet: 16 apr-19 kl 15:44 »
Jag tänkte jag skulle kolla intresset för att hyra ett rum av mig. Utöver rummet delar vi på allmänna ytor så som kök, vardagsrum, toalett/badrum och inglasat uterum. Den person jag söker är icke-rökare och lugn. Det här är fel plats för festprissar. Du får väldigt gärna vara odlingsintresserad. Det finns gott om utrymme att odla (bl.a. 40 kvm grönsaksland som jag själv inte hinner med i år) och det du odlar kan du förvara i jordkällaren som finns, eller i den extra frysen. Det är cirka 5 minuters promenad till bussen som går runt 9 gånger om dagen (varierar). Har man bil så finns plats att parkera. Snälla husdjur är också välkomna. Du har ordnad ekonomi, är skötsam och socialt välfungerande. Huset ligger mellan Kopparberg och Lindesberg. Har du ett "Tiny House" som du söker uppställningsplats för, så är du också välkommen att höra av dig. Jag är introvert men uppskattar trevliga samtal emellanåt.

Jag tänkte mig 2500 i hyra och i den ingår värme, el, sophämtning, vatten, wi-fi, toalettpapper 


Dela detta:

* Inloggade just nu

217 gäster, 10 användare (3 dolda)
Stengrim, Berberis, Gve, AgnetaB, Kirja, Balder, kreutner

* Forum

* Om tidningen Åter- Har nu köpt mina första nummer av Åter och de var över förväntan. Mycket innehållsrika och informativa, och bra blandning. Inspirerande att läsa om andras berättelser och tankar. Även min familj uppskattade tidningen och kommer att läsa fler nummer.:)
/Johanna

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser