Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Dalarna Bostad sökes lite desperat  (läst 574 gånger)

MariaHelene

  • Inlägg: 6
    • Dalarna
Dalarna Bostad sökes lite desperat
« skrivet: 03 nov-18 kl 21:36 »
Hej ni där ute!

Min situation är varken optimal, hälsofrämjande eller passande i min ålder.
Jag har sedan 3mån tillbaka, då jag och min före detta gick isär, bott i mina föräldrars lilla härbre på gården. Missförstå mig inte! Jag är så tacksam att de hjälper mig men jag mår inte alls bra över situationen och jag är i stadiet att jag bygger upp mig själv igen (toppen!) och den här miljön strätar emot det.

Jag har sedan 3.5år burit sjukpenning och planen är att jag ska börja en kurs, som jag själv bad om, där jag ska få stöd att hitta Der jag verkligen vill/kan arbeta med😊
Med det sagt, min depression definierar inte mig. Jag gör/är mycket... jag är glad, framåt , hjälpsam, stark, bestämd och ödmjuk och allt det där också!😊
Som hyresgäst hjälper jag gärna till!
Nu till det svåra i min situation... Jag har inte råd att ha ett boende. Det är pinsamt att säga det men så är min situation fram tills att jag kan börja arbete.
Utrymmet blir för tajt och det finns inte en krona över till oförutsedda saker.

Så jag kollar helt ”enkelt” om någon där ute kan finna i sig själv att det är värt att ha mig som gratis hyresgäst..? Hjälper självklart till ekonomiskt en månad där det finns att ge. Jag hjälper också till med gård, gräsklippning, målning, djurhållning om det skulle kunna ses som en övervägande resurs.

Gärna i Dalarna kring Säter men är även öppen att överväga närliggande dock inte så det blir ohållbart att gå genom det jag behöver en tid framöver med vården i Mora.

Allt gott!
Mvh Maria

(Sorry för eventuelle stavfel!)


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Kvartalets höjdpunkt för mig, när det nye Åter kommer!
/Ann-Louise L

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser