Dela detta:
Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Halland Bästa vänner SÖKER BOSTAD i Hallandsområdet  (läst 272 gånger)

Jejo91

  • Inlägg: 5
    • Småland
Halland Bästa vänner SÖKER BOSTAD i Hallandsområdet
« skrivet: 20 mar-17 kl 12:58 »
Hej.  :)

Vi är två bästa vänner som drömmer om ett liv på landet, där vi kan ha nära till naturen men också nära till storstaden. Låter kanske för bra för att vara sant, men vi hoppas att finna något som kan passa oss båda.  Ett litet hem där vi kan spela och skapa musik, för det är något vi brinner för. Vi är 25 år gamla och bor för tillfället nere i Småland. Den ena av oss har bott fyra år i Stockholm sen tidigare, medan den andra har bott utanför Emmaboda på en egen liten gård, med djur och egen trädgård för odling. Nästintill självförsörjande.
Idag är vi i en situation där vi båda gärna vill bo tillsammans i ett mindre hus, torp eller ett kollektiv med andra likasinnade, gärna nära till storstaden Göteborg där jobbmöjligheter finns. Vi är flexibla av oss och har inga problem att resa till och från Göteborg med hjälp av tåg eller bil om det krävs.
Är det någon hyr ut ett hus på en större gård och behöver hjälp med trädgårdsarbete eller djurskötsel finns det absoluta möjligheter att hjälpa till.

Ser gärna att ni hör av er om ni har frågor eller något vi kan hyra under en längre period.

Bästa hälsningar,

Jesper & Philip


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

91 gäster, 2 användare
Kastanjegården Ekosmåbruk, countzero

* Forum

* Nyheter

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser