Dela detta:
Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  DIN kunskap behövs i Handboken!  (läst 4342 gånger)

Halte

  • Gäst
DIN kunskap behövs i Handboken!
« skrivet: 09 nov-11 kl 21:20 »
Handboken är en kunskapsbank för självhushållning och där står redan mycket matnyttig information, men exempelvis inom ämnena "Kryddor och örter" och "Växthus" är det än så länge inte så utbyggt. Din hjälp behövs för att fylla på med information. Alla kan skriva i Handboken efter att ha registrerat sig och all information är välkommen, stort som smått, helt nya rubriker som korrigeringar/utfyllnad av befintliga! Så ta chansen att hjälpa till att bygga en svensk självhushållar-bibel!

>> Till "Kryddor_och_örter" i Handboken
>> Till "Växthus" i Handboken
>> Till Handbokens startsida
« Senast ändrad: 09 nov-11 kl 21:25 av Halte »

kretslopp

  • Inlägg: 787
  • 65 år arbetat med lantbruk skog, har mindre gård
    • Småland
SV: DIN kunskap behövs i Handboken!
« Svar #1 skrivet: 24 okt-13 kl 16:14 »
Enkel radodling.
Har du en bit åker eller ett större land? Har du dessutom kupagregat eller potatisåder? Ja då har du möjlighet att göra en lättskött radodling. Harva jorden så den är sätt och såfärdig. Nu kör du upp "potatisfåror" med kupagregatet. presis som om du skulle sätta potatis. platta till drillen (jordvallen) något. Om det är tort vattnar du och sår dagen efter, presis på vanligt vis. Du får nu en såbädd som är varmare än platta marken, och som är lätt att radrensa, från början med hacka senare med kupagregat
kretslopp


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Nyheter

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser