Ja alltså ska det bli riktigt bra så är det dedikerad hängivenhet som gäller, det som Väddö gårdsmejeri gjort är ingen lätt sak, de har fått jobba och satsa otroligt hårt och det är egentligen inte djurhållningen som går bra utan främst allt runtomkring, alternativet dom hade ist för att satsa var ju att avveckla.
Tyvärr så är det ju så att en bonde idag har svårt att leva på enbart djurproduktion, man måste även hålla på med bisysslor eller utveckla verksamheten till något annat som i nämnt fall, caféägare och detaljhandlare samt glasstillverkare, väddö gm har ju också ett superbt läge med en explosion av sommargäster tätt inpå och ligger inte långt ifrån vägen som går upp till Grisslehamn.
När vi hade djur brukade en del vänner och grannar komma och titta på kosläppet, inte tänkte man väl på det då att man kunde tagit betalt av dem.
Väddö gårdsmejeri brukar väl snitta runt 4000 besökare vid sina kosläpp, galet och lite sorgligt på samma gång.