Hej!Gå då ut i det samhälle där du bor och se om de inte har planterat ullungrönn där. Det är en ofta planterad "art" som är mindre besk än den svenska. Vet du inte hur den ser ut så smaka dig fram. Jag smakar i varenda tätort jag kommer till. Det finns en del ätliga bär i offentliga planteringar.MVHJan
blanda gärna i äpplen i saft, gele o sylt-kok! Eller plommon, det blir fina smakkombinationer och mindre beskt, Lycka till!
nja, ett halvt år skulle räcka gott och väl tror då var de kanske inte riktigt mogna än när du fryste ner de men de är ju iaf inte riktigt så söta som man ville önska.....
Då kanske jag kan testa i år också, och vänta tills de absolut är mogna!
Det försöker jag varje år - men fåglarna hinner alltid först! De är bättre än jag på att avgöra när rönnbären är precis lagom mogna.
Synd bara att just i år verkar det inte bli mycket rönnbär här i trakterna. På vissa rönnar har det inte kommit några som helst blommor / bär. Får leta mer.