Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Rökt vaktel.  (läst 1717 gånger)

andreasalmgren

  • Inlägg: 1
    • Skåne
Rökt vaktel.
« skrivet: 03 aug-17 kl 18:43 »
Hej!
Är ny här i gruppen men har tjuvläst lite tidigare 8)
Nu till min fråga, har sex stycken vakteltuppar som skall slaktas imorgon och min tanke var att stoppa någon av dessa i röken.
Är det någon som rökt vaktel innan och vet vilken salthalt, temp i röken och vilken tid som passar?
mvh
Andreas


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

340 gäster, 0 användare

* Forum

* Om tidningen Åter



- Denna tidning snubblade jag över redan 2002 typ, det bästa att lära sig de mästa. Varje person i detta avlånga land borde läsa denna. Butiker borde ta in dessa... älskar denna tidning. Köpte förut mycket böcker i butiken för många år sedan, men dom kom bort, syrakulturen , ost till husbehov och en del andra.
/ Anna-karin A

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser