Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  osttillverkning  (läst 1335 gånger)

monicap

  • Inlägg: 4
    • Skåne
osttillverkning
« skrivet: 23 feb-17 kl 10:56 »
Hej
Har getter och har gjort både feta, ricotta och hårdost. Vilket blivit hyfsat bra. Fick dock problem sista gången med att hårdosten möglar. Inte bara utanpå utan även inuti.
Det skrivs ju att man kan bara ta bort möglet och fortsätta äta på den men jag vet inte. Överväger att ge den till hönsen. Är det någon som vet varför det gör på detta viset? Det är ju trots allt ganska mycket jobb och jag vill inte att det upprepas.
Monica


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

518 gäster, 3 användare
Mathias., Karin Flodin, ärt

* Forum

* Om tidningen Åter



- Så mysig, inspirerande och härlig tidning! Sätter igång en känsla av att allt är möjligt. Vill bli självhushållare nu! I framtiden ska vi ha våran gård och Jag längtar så! Livet kan vara bra underbart och det är värt att kämpa för sin dröm så vi kan leva på riktigt. Inte i samhällets ekorrhjul utan ta tillvara på livet till fullo.
/ Linda

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser