Hej...
Nu är det så att jag är nybörjare på detta med bryggning:) så ha förstående för denna fråga
Låt säga att jag använt följande recept när jag gjorde vörten brygden...
6 dl stötta torkade enbär.
6 liter vatten
2 dl farinsocker
1,5 dl sirap
1 dl Amarillo humlepellets
50 gram wyeast 4766 cider jäst
Kan någon hjälpa mig att räkna ut ett ungefärligt OG på detta
jag har nu efter att det jäst i 5 dygn ett FG på 1,000
Skulle så klart mätt OG innan jag satte det på jäsning men det är min första bryggning så
jag tänkte inte på att mäta OG innan...
Vore oerhört tacksam om någon kunde hjälpa mig med att räkna fram det ungefärliga uppskattade OG
talet på denna vört... det behöver inte vara exakt men gärna på ett ungefär, så att jag kan räkna ut alkohol volymprocenten vid FG
Mvh
LTW