Dela detta:

Nyliga inlägg

Sidor: [1] 2 ... 10
1
Redskap, verktyg och maskiner / SV: Tvåhjulstraktor Honda f800 cdi
« Senaste inlägg av Da nic skrivet Idag kl. 15:45 »
Undrar också om någon kanske har ett foto på komplett kova fräs? Tror att det fattas mig någon spännrulle och troligen nån fjäder..

Postat med Alternativ.nu´s app

2
Kor / SV: Jerseyko blir inte i kalv
« Senaste inlägg av Tjalve skrivet Idag kl. 15:36 »
Är ju omöjligt att säga vad som är fel så bäst är att ta ut seminveterinären för en koll. Antar att du även sett blodflytning så ägglossning fungerar.
3
Bostad sökes / Sambos sökes i/utanför Norrköping
« Senaste inlägg av pbex skrivet Idag kl. 14:23 »
Jag behöver flytta och letar efter en eller (helst) två personer att hyra och dela bostad med – antingen en lägenhet i centrala Norrköping eller ett hus på landet på pendlingsavstånd från Norrköping. Jag bor på landet nu och skulle gärna fortsätta med det, helst med andra som t ex vill odla och ha höns ihop, men som sagt, läghenhet är också ett alternative.

Jag vill bo tillsammans för att dela vardagen med andra vuxna, att förhoppningsvis skapa och vara del av en gemenskap som inte är familj. Det handlar också om att använda mindre resurser – en brödrost är färre än tre! – och att ha lägre kostnader. Tanken är det här ska vara ett hem, inte ett kort stopp på vägen till något annat.

Just nu sonderar jag terrängen – finns ni, de här personerna som också har lust till detta? I så fall, klickar vi? Jag skulle vilja träffas och prata lite förutsättningslöst om vad vi vill och har lust med, se ifall vi känner för att gå vidare och börja titta på bostäder ihop.

Lite kravspec har jag – jag skulle vilja bo med ciskvinnor eller transpersoner, i åldern 30 och uppåt, som delar mina tankar ovan runt att dela hem. Vis av erfarenhet vet jag också att för att det ska funka för mig behöver jag bo med personer som klarar att uttrycka sina behov och ha en rak kommunikation, är okej med städscheman och uppstyrning så att det praktiska flyter på smidigt och konfliktfritt, och som kan betala sina egna kostnader varje månad. Jag vill också bo med personer som inte tankar hela sitt sociala behov hemma utan både behöver egen och respekterar andras ensamtid hemma. Att bo ihop för mig är just en gemenskap, inte nödvändigtvis eller alltid en social grej, och betyder att jag inte är en person som förväntar mig att laga mat och äta ihop varje kväll, även om jag hoppas att det sker också. 

Mejla mig på saraahlstedt (at) hotmail.com så kan vi bestämma en fika och prata mer.
4
Kor / SV: Jerseyko blir inte i kalv
« Senaste inlägg av Nina W skrivet Idag kl. 13:47 »
Vi hade jerseykor då jag växte upp och då jag var ung jobbade med kor. Har ett diffust minne av en ko som inte blev med kalv och att det berodde på att "gula kroppen" eller vad det hette, satt kvar. Men då blir väl kon inte brunstig? Jag förstår väldigt väl att du är fäst vid din kossa. Kan hon inte få leva ändå som sällskap till en ny ko? En jersey som är i sin behöver kanske bara 7 kilo hö om dan o lite mineral - som min islandshäst ungefär.

5
Bostad finnes / SV: Fäbod 1,5 mil utanför Leksand
« Senaste inlägg av Bluegoat skrivet Idag kl. 13:38 »
Supert!


Skickat från min iPhone med Alternativ.nu
6
Ja, lite blod är normalt.  De går ju sönder vid förlossningen, även de.

  Jag tror du har ordnat det bra för dina djur.  Om du vill trösta en stackars getlös gamling, så publicera gärna några bilder på dina vänner!
7
Inomhusodling / SV: "Självhushållning" i lägenhet
« Senaste inlägg av Trollmor skrivet Idag kl. 12:43 »
Min dotter har 3 små marsvin som husdjur. De äter nästan lika mkt som en shetlandsponny  ;D. De ska ha fri tillgång till hö för tänder och mages skull. En 160 kr säck från zoobutiken i månaden går åt hos oss
Men som en god alternativare letar du förstås efter en bonde, som kan det där med hö, och från vilken du kan köpa säcken billigare vid personligt besök ...  ;)
8
Bostad finnes / SV: Fäbod 1,5 mil utanför Leksand
« Senaste inlägg av ensamvarg_17 skrivet Idag kl. 12:33 »
Fixar det undr eftermiddagen

Postat med Alternativ.nu´s app

9
Bostad finnes / SV: Fäbod 1,5 mil utanför Leksand
« Senaste inlägg av Bluegoat skrivet Idag kl. 12:26 »
Tack! Skicka gärna bilder smallswedishwoman@yahoo.com (yes, really)


Skickat från min iPhone med Alternativ.nu
10
Biodling / Huddingekupan
« Senaste inlägg av mats rosen skrivet Idag kl. 12:02 »
Är det någon på forumet som har tillgång till ritningarna på Huddingekupan?
Sidor: [1] 2 ... 10

Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Nyheter

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser