Dela detta:

Nyliga inlägg

Sidor: [1] 2 ... 10
1
Höns sökes / SV: Söker Orpington och Welsumer
« Senaste inlägg av simon.arvestrand skrivet Idag kl. 18:52 »
Är i stort behov av en Orpington tupp, finns det verkligen ingen som sitter på en ?
2
Bygga och renovera / SV: Renovera badrumsfönster
« Senaste inlägg av Livat skrivet Idag kl. 18:52 »
Nu så. Ytterpanel och isolering är borta så det är därför man ser solljus i springan.

Postat med Alternativ.nu´s app

3
Bygga och renovera / SV: Renovera badrumsfönster
« Senaste inlägg av Livat skrivet Idag kl. 18:41 »
Äh va fasen, hur jag än tar korten blir de för stora filer? Första gången det har hänt..

Postat med Alternativ.nu´s app

4
Bygga och renovera / SV: Renovera badrumsfönster
« Senaste inlägg av Livat skrivet Idag kl. 18:09 »
.
5
Bygga och renovera / Renovera badrumsfönster
« Senaste inlägg av Livat skrivet Idag kl. 18:06 »
Hej (igen! Vad vore renoveringsprövningarna utan detta forum)! Dags för att renovera ett fönster placerat precis vid dusch. Det skyddas med draperi men självklart kommer fukt att påverka. Det finns inga möjligheter att flytta dusch och det går inte att flytta fönstret.
Så.. hur göra? Det glipar nere i kanten. Ska ta kort och visa. Täta- med vad?
Måla fönsterkarm/fönster- med vad? Det är gammal färg på men jag är osäker på vad det är för färg. Tror inte jag ger mig på att ta bort all gammal färg..
Tacksam för svar!

Postat med Alternativ.nu´s app

6
Kontakter / Välkommen till mig, Mannen i mitt liv :)
« Senaste inlägg av Anna-Sofia skrivet Idag kl. 15:27 »
Anna Sofia Everlove här, hon som älskar av hela sitt hjärta.

Hon är en kvinna som vill andas in naturen, gärna hoppa lite lätt i vattenpölar, njuta av solen och dansa barfota tillsammans med älvorna.
Naturen är hennes återhämtningsplats där hon älskar att vara.
Älskande i skogen? Bondage vid ett träd? Mycket gärna.

Att vara vegetarian är en självklarhet. Man äter inte sina vänner. Och hälsan och miljön blir starkare av det valet.

Denna kvinna älskar att skriva; romaner, fakta och sexnoveller. Hon är intresserad av psykologi, magi, själsliga och andliga djupdykningar, yoga, långa skogspromenader, kulturella evenemang som opera, teater, föreläsningar och konserter. Att umgås med vänner uppskattas. Hon sjunger gärna, är sopran och älskar körsång.

En dröm hon har är att resa till soliga stränder på okänd ort, gräva ner fötterna i mjuk sand just för att uppleva det lena. Hon vill förnimma nya lukter, smaka originell mat samt se solnedgångar med sin älskade. Känna dofter från salta hav, se små sköldpaddor leka nära stranden och njuta en annan miljö. En annan önskan är att finna drömhuset, det som finns en bit utanför stan med en liten trädgård där det går att odla ekologiskt. Att ge ut några böcker är ytterligare en. Shibari har hon en längtan efter, sensuellt, rogivande och hett. Ytterligare en är att börja jobba med tantra, gärna med mannen i sitt liv.

Hon älskar att Han är en man som kan dominera utan diskussion, ta för sig och visa henne sin plats som den Gudinna hon är. Han som håller henne hårt, kysser henne hett och ger henne den njutning hon behöver. Omhändertagande dominans är det hon vill ha.

Denna kvinna gillar det naturliga och tycker mindre om fejk. Det ska vara äkta tycker hon.

Hennes profession är barnmorska och hon har en speciell inriktning. Att förlösa barn i sitt hem och med orgasm är hennes största gudomliga gåva. Hon tycker också om naturliga vägar att skydda sig mot graviditet och är utbildad inom Naturlig familjeplanering, Billingsmetoden, The Secret Method. Hon älskar barn också och är därför även specialistsjuksköterska med inriktning på pediatrik. Förlossningspedagogik dyrkar hon. Nu också TantraTerapeut. Har också alternativmedicinska utbildningar.

Hon är också Wicca och gör då och då ceremonier för att bejaka och följa sin inre väg. Du bör vara öppen för magi.

Detta är på inget vis en fullständig beskrivning men ger lite glimtar om hennes tankar om livet. Hon har nyligen fått erfara en underbar, frigörande känsla när hon blev bunden/repad. Där fann hon en bit till i sitt människopussel och hon är lycklig över det.

Tack för att du läst :)
7
Hushåll / SV: Tvätta som förr
« Senaste inlägg av Brukspatronen skrivet Idag kl. 15:14 »
Man ska vara försiktig med kritik mot andras val. Att tvätta enligt gamla metoder kan vara ett roligt och lärorikt expriment. Men att återgå till gamla metoder för att bli ”självförsörjande” blir i detta fall ytterst kontraproduktivt.

Tvättmaskinen har nog tillsammans med mjölkmaskinen varit de uppfinningar som betytt mest för kvinnornas frigörelse. De har åstadkommit så mycket mer än alla feminister och kvinnorättskämpar sammanlagt har gjort.

Är man orolig över den moderna tvätteknikens miljöpåverkan (vilket inte finns någon anledning till) tycker jag man ska titta på andra mycket enklare lösningar. Vädra kläderna. Använda ”grovkläder” hemma som kan vara lite skitig osv.
8
Hej! Jag har en kull kycklingar som är snart 5 veckor som bor på en bb avdelning med sin mamma. Sen har jag en mamma med 2 små kycklingar (1 vecka) som bor i ett avdelat område i hönshuset. När jag skulle ge mat/vatten till dom små så vände jag mig om och vände mig tillbaka precis i tid för att se min tupp "kråkan" sticka in huvudet och picka till en kyckling som sprang fram till honom.

Kycklingen pep (av rädsla eller smärta eller båda vet jag ej) Mamman attackerade Kråkan som sprang för livet, både mamma och kycklingar är lite reserverade mot mig nu med vilket de inte har varit innan. Tuppar ska ju vara snälla mot kycklingar, han är  året gammal och jag har inte haft kycklingar förrns det här året, kan han bara ha varit förvirrad över vad han ska göra? Vill sätta ihop dom äldre kycklingarna med flocken snart men nu är jag lite orolig. Det här åsido så springer Kråkan in och hittar ett rede till hönorna när dom ska lägga ägg, han lägger sig i redet brevid och "sympativärper" tills alla hönsen är klara med äggläggningen. Väldigt charmig och mån om damerna så vill inte ta bort honom.9
Du kan ju alltid bygga dig en egen ässja . Liknande den här men det finns många varianter på tuben billig smides hammare kan du köpa på Biltema som duger till en början  . https://www.youtube.com/watch?v=kymfOQEO-5c
10
Höns: Ruvning, kläckning och kycklingar / SV: flytta på kycklingar
« Senaste inlägg av Danne h skrivet Idag kl. 14:20 »
Hej jag har köpt ett lite hönshus för att ha på min tomt. Nu undrar jag hur gamla bör kycklingarna vara innan jag släpper ut dom dit för dygnet runt boende. Nu bor dom i förådet i en annan liten bur. Dom blir snart 5 veckor
Sidor: [1] 2 ... 10

Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Nyheter

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser