Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  osttillverkning  (läst 1321 gånger)

monicap

  • Inlägg: 4
    • Skåne
osttillverkning
« skrivet: 23 feb-17 kl 10:56 »
Hej
Har getter och har gjort både feta, ricotta och hårdost. Vilket blivit hyfsat bra. Fick dock problem sista gången med att hårdosten möglar. Inte bara utanpå utan även inuti.
Det skrivs ju att man kan bara ta bort möglet och fortsätta äta på den men jag vet inte. Överväger att ge den till hönsen. Är det någon som vet varför det gör på detta viset? Det är ju trots allt ganska mycket jobb och jag vill inte att det upprepas.
Monica


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

564 gäster, 4 användare (1 dolda)
xaelanar, Själv är bäste dräng, Luffsen

* Forum

* Om tidningen Åter



- Senaste numret (3/19) var verkligen jätteintressant (även om alla brukar vara intressanta). Gillar artiklarna om framtiden och skulle gärna läsa mer om alternativa, positiva framtidsvisioner (det är dags att se något annat än kollapsbaserade domedagsprofetior). Vill också lära mig mer om olika toalettlösningar.
/ Hanna

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser