Hej!
Jag är ganska ny på det här med syrade grönsaker och har bara testat småskaligt de senaste månaderna. Jag har nu blivit så fäst vid det att jag skulle vilja göra lite större omgångar som jag kan förvara ett bra tag innan jag äter dem (tycker de är godare efter lite längre förvaring/lagring).
Jag undrar nu hur ni förvarar dem när de ska lagras i 0-10° grader? Läste i handboken om" vinterförvaring i stuka", men blev inte klok på vilken temperatur en stuka håller nu när det är +10-15°c utomhus (bor i södra Småland)? Tänkte i så fall att man kunde gjort en stuka med hjälp av en plastback+lock som man förvarade burkarna i. Vad har ni för tips? Jag har tyvärr inte tillgång till jordkällare och har ganska litet kylskåp, så där får jag bara plats med de burkar jag för tillfället åter från. Har ett vedrum som håller cirka 3-5°c under vintern, men där är det för varmt nu på tidiga hösten och senare framåt våren. Så behöver egentligen bara en lösning som fungerar så länge det är för varmt i vedrummet.
Tack på förhand!
mvh Oskar