Prenumerera på Åter

För att prenumerera på Åter betalar man in så mycket man vill och får sedan tidningar så länge pengarna räcker (40:-/nr). Med det sista numret kommer ett inbetalningskort med en påminnelse om att pengarna är slut. Man kan fylla på sitt "prenumerationskonto" med valfri summa via inbetalningskortet, Pg. 125 05 65 - 7, Swish 123 196 23 07 eller Bg 5451-6299 . Moms och porto ingår i priset. Ange gärna ditt prenumerantnummer som står på adressetiketten på tidningen.

Du kan starta din prenumeration här. Den börjar med nästa nummer. 

Gamla Åter

Artikelregister från 1998 och framåt

Gamla nummer av Åter finns kvar att köpa här. Tyvärr är många äldre nummer slut, men tanken är att de ska publiceras/säljas som pdf-filer senare här i butiken. Vid varje nummer står angivet hur många ex som finns kvar i lager. De kommer inte tryckas igen.

96% av Återläsarna sparar sina tidningar, men har lite svårt att hitta det man söker när man behöver hitta det. På allmän begäran kommer här ett register över alla artiklar i Åter från 1998, sorterade efter ämne med angivet tidningsnummer och sida. Tidningsnummer i fetstil finns för tillfället fortfarande kvar att köpa.
Bokmärk eller skriv ut registret så du lätt kommer åt det när du behöver hitta något. Registret där kommer uppdateras efter varje nummer: 

Kompakt - Ämne, Tidningsnummer, titel och sidnummer. 4 sidor i 3 spalter.

Luftig - Ämne, Tidningsnummer, titel, författare, sidnummer, serienamn och -del, efterrubrik samt antal sidor. 20 sidor i två spalter.

Excel - Alla uppgifter i ett excelark så man kan organisera och sortera som man vill. Kanske någon kan göra en klickbar webbsida?

Annonser

Gratis radannonser finns inte längre i Åter, för det funkar anslagstavlorna i forumet bättre. Företag, föreningar och privatpersoner kan köpa annonser i Åter enligt denna prislista.

Att skriva i Åter 

Man behöver inte vara vara någon van skribent eller fotograf för att dela med sig av sina kunskaper i Åter. Det enda som krävs är att du har egen erfarenhet av det du skriver om. 

Jobb på Åter

Om Åter ska kunna utvecklas och bli bättre behövs fler som hjälper till. Är du intresserad finns mer info här

Personuppgiftshantering

Info om GDPR och personuppgiftshantering finns HÄR