Spegepølser

1214

New

Torkade och kallrökta korvar, som t ex Salami, är ett utmärkt och gott sätt att konservera kött, med traditioner över hela Europa. I denna bok får vi följa med på en resa till småskaliga korvtillverkare i Tyskland, Ungern, Italien, Spanien, Frankrike och Danmark och ta del av recept och tillvägagångssätt för att göra olika traditionella korvar. Kallrökta eller torkade, med eller utan mögelkultur. På danska!

Mer detaljer

Denna produkt finns inte längre i lager

190:-

210:-

-20:-

Betyg:

0
0 recensioner

Ge betyg & recensera

Mer information

Spegepølser
-En rejse i europæisk kultur og tradition. Lav dine spegepølser selv
Lene Fruelund & Mogens Lyngsdal

Spegepølser er en af de ældste og mest udbredte konserveringsmetoder. Der er stor forskel på en sønderjysk spegepølse og en spansk chorizo. Der er forskellige traditioner og kulturer rundt om i Europa, og alligevel har de forskellige spegepølser eller salamier meget tilfælles.  

Bogen giver en grundig indføring i, hvordan man hjemme i sit eget køkken kan lave de mange forskellige spegepølsespecialiteter. Samtidig bliver læseren taget med på en rejse i Europa, hvor forfatterne har besøgt over 30 forskellige pølsemagere, som med stolthed og entusiasme fortæller, hvordan de fremstiller de fantastiske pølser. Forfatterne har eksperimenteret meget med at lave spegepølser, både efter dansk tradition, hvor pølserne røges, men også efter traditioner i Italien og Spanien, hvor spegepølser blot tørres med eller uden brug af skimmelkultur. 

Med denne bog lægger forfatterne op til, at læseren selv får lyst til at eksperimentere med fremstilling af spegepølser hjemme i køkkenet.


  • Språk:Danska
  • Utgiven:2014-01
  • Antal sidor: 128 
  • Vikt: 558 gram

Recensioner (0)


Ge betyg & recensera
stäng
Betyg:
Namn:
Text:
  Skicka recension

Vissa som köpt denna köpte även:

> > >
Spegepølser

Spegepølser

Torkade och kallrökta korvar, som t ex Salami, är ett utmärkt och gott sätt att konservera kött, med traditioner över hela Europa. I denna bok får vi följa med på en resa till småskaliga korvtillverkare i Tyskland, Ungern, Italien, Spanien, Frankrike och Danmark och ta del av recept och tillvägagångssätt för att göra olika traditionella korvar. Kallrökta eller torkade, med eller utan mögelkultur. På danska!