Höns Större bild

Höns

28

New

Raser, skötsel, uppfödning

En välfylld bok med det mesta man behöver veta om raser, uppfödning, byggnader, sjukdomar osv. Dock inte slakt. Väldigt många fina färgbilder. 

Mer detaljer

2 i lager

180:-

Betyg:

5
7 recensioner

Ge betyg & recensera

Mer information

Neuschütz, Odén, Hagman

Den ultimata handboken med mängder av praktiska råd för den som har eller planerar att skaffa höns. I boken presenteras 60 olika raser i text och bild, tunga och lätta, urdvärgar och lantraser, vilket gör den till marknadens mest kompletta hönsrasbok. Man får även hjälp att ta reda på vilka höns som passar det egna behovet.

Att skaffa höns är att stiga in i en ny värld, befolkad med mycket levnadspigga individer som ordnar upp sina sociala relationer med kompetens och noggrannhet. Författarna beskriver ingående hönsens beteende, daglig skötsel, utfodring, hälsa och sjukdomar, ruvning och kycklingar. Boken innehåller också beskrivningar av små och stora hönshus med utegårdar. Hönsens kulturhistoria finns med, liksom vad man bör tänka på innan man skaffar höns.

Med hjälp av en överskådlig kalender kan man följa hönsens liv och hönsägarens åtaganden under årets alla årstider. Här finns också hönsmenyer och en detaljerad lista över vad höns kan äta.

  • Antal sidor: 152
  • Utg.datum: 2011-06-01
  • Upplaga: 2
  • Förlag: Natur & Kultur
  • Medarbetare: Engström, Agneta (red.) / Hagman, Tore (foto)
  • Dimensioner: 271 x 215 x 15 mm
  • Vikt: 740 g
  • ISBN: 9789127132061
  • A4-format, hårda pärmar.

Recensioner (7)

av Cindy den 2016-12-23
5
Text: Jättebra och fin bok! Läste den utan o innan innan jag skaffade mina första höns och det gav en bra grund. Tittar fortfarande i den ibland när lusten faller på. Rekommenderas varmt.
av Henriett L den 2016-12-21
5
Text: En toppen bok för hönsägaren med mycke matnyttig info och många fina bilder.
av Fjällvråk den 2016-05-23
5
Text: Förmodligen den mest utförliga hönsboken som finns på svenska. Dessutom är den snygg rent grafiskt och det är ju alltid trevligt. Härlig att sitta och bläddra i.
av Anna J den 2016-04-20
5
Text: Bra info för nybörjaren som jag :), vackra bilder!
av Morgan den 2015-06-04
5
Text: Bästa hönsboken!
Ingen bok på marknaden är mer komplett. Rekommenderas såväl inför hönsköp som till den mer erfarne.
Page: 12

Ge betyg & recensera
stäng
Betyg:
Namn:
Text:
  Skicka recension

Vissa som köpt denna köpte även:

> > >
Höns

Höns

Raser, skötsel, uppfödning En välfylld bok med det mesta man behöver veta om raser, uppfödning, byggnader, sjukdomar osv. Dock inte slakt. Väldigt många fina färgbilder.